På plats i fjällen

Efter ett par lugna dagar över jul, packade vi bilen och åkte till fjällen. Mår så bra när vi är på plats här. Resan upp gick bra för oss, men tyvärr åkte vi förbi tre bilolyckor på vägen upp. Vi blev stående innan Lesjöfors nästan en timme medans de röjde vägen, så bilar kunde passera. Ambulansen stod kvar på platsen så hoppas det ändå hade gått bra för de inblandande och att det bara var bilarna som skadats. Efter stoppet gick trafiken lugnt hela vägen, även om det alltid är nått pucko som tror de kan tjäna några minuter på att köra om alla.

Vi var uppe för några veckor sen här, njöt av snö, åkte pulka och bara mös.

Att ha snö utanför när man drar upp rullgardinen på morgonen gör mig glad.

Då packade pulkorna med grillkorv och varm choklad och åkte pulka en eftermiddag. Barnen hade så roligt i pulkabacken och grillkorv smakar aldrig så bra som när man grillar ute.

Till middag blev det en klassisk plankstek, hittade inte spritsarna förän jag var klar med alla fyra plankor. Men de smaka lika gott ändå.

Den här gången har vi beställt mat från Ica i lindvallen, tyvärr hade många andra tänkt samma tanke så vi får inte maten förrän på onsdag. Men det går ingen nöd på oss vi har så vi klarar oss ändå.

Nu ska jag sova och ladda för morgondagen.

2 reaktioner till “På plats i fjällen”

  1. Åh så mysigt!
    Pga omständigheterna blir det ingen skidresa för oss iår. Brukar vara i Lindvallen varje år. Saknar inte skidåkningen så mycket,men vinterlandskapet. Bor i södra Sverige o här får vi inte mycket vitt på marken tyvärr…Hade ju varit perfekt att ha något eget som ni har. Att bara kunna åka dit o vara.

    1. Tack ja vi trivs bra här.
      Förstår att man väljer att inte komma hit just nu, hade kanske tänkt annorlunda om det inte var vår lägenhet. Det kommer fler vintrar, och vem vet ni kanske får lite snö i söder nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *