Heldag på stranden

En morgon ställde jag och Victoria klockan och gick ner till stranden 7,30. Vi prata på vägen ner till stranden om vilka rutor vi skulle ta och hur vi skulle göra, vi kanske skulle vara själva?

Öh nej ensamma var vi inte, vi lyckades få de två sista rutorna längst fram. Hela stranden var full av människor som placerat ut parasoll och stolar i rutorna. Det var också många som gick fram och tillbaka längs med strandkanten.

Vi satt i varsin ruta och jobbade, tills resten av familjerna dök upp på stranden.

Lunchen åt vi på ett bryggeri där vi beställde in flight bricka med bryggeriets öl. Kul att prova lite från olika som jag inte hade tagit in annars.

Promenaden hit var jätte jätte varm och Johan satt och ojade sig ordentligt och fick gå in och kyla ner sig på badrummet.

Det dröjde ett bra tag inan maten kom in. Ella och Eddie hade beställt pasta carbonara båda två och när den första portionen kom in ställde den hos Ella, men som den bästa storasystern gav hon Eddie tallriken. Det värmde i mammahjärtat.

Paella, en rätt som jag inte gillat eller velat äta alls tidigare, nu tycker jag det är supergott. Den här resan åt vi det flera gånger, lite olika varianter. Den här var en av de bästa, en paella med skaldjur. Får försöka göra det hemma nån gång.

Hela gänget var trötta efter en heldag på stranden. Så en plockmiddag hemma passade oss perfekt. Filmkväll i soffan blev ett bra avslut på dagen, jag kan ha somnat och missade delar av filmen men vad gör det när man sett filmen tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *