Trerätters i palatset

Vi var bjudna på middag hos familjen S förra helgen ihop med familjen Riis. Att få klä sig lite fint och kamma håret är så härligt i dessa tider är ju toppen. Att jag däremot stapplade fram för att jag börjat träna igen var kanske inte toppen, men det kommer bli bra längre fram tänker jag.

Vi bjöds på en kantarelltoast med egenplockade kantareller mmm.

Älskar kantareller, tyvärr är jag urdålig på att hitta dem om man är ute i skogen. Jag kliver visst över dem.

Värdparet fixar i köket, medans vi satt vid bordet precis bredvid. Varmrätten som sen serverades var en kycklingpasta med dragon, så gott detta måste jag härma snart.

Efterrätten var en färgexplosion, och en frisk toppenavslutning på middagen.

Sen var inte kvällen slut för att vi ätit upp. S fyllde på glasen ordentligt och jag sprang till fönstren och kollade ut om vi skulle få se något norrsken.

Det var Norrsken natten innan som jag helt missade, så synd. Jag var ute och slängde sopor sent och tänkte på att det var så fint och stjärnklart men jag såg inget grönt sken på himlen.

Vi hade sådär trevligt, som när man sitter och pratar om allt möjligt och glömmer bort tiden. Dagen efter kanske man inte var lika pigg, men vad gör väl det det var det lätt värt. Livet ska levas här och nu.

Hoppas vi ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *