Vuxna i fjällen en helg

Förra helgen åkte vi upp till lägenheten i hundfjället med Christian och Linda. Vi har försökt få till en helg med vänner i flera år, och nu blev det äntligen av. Så trevligt. Efter en lång bilresa med datorn i knät och försöka slutföra arbetet är man värd ett glas bubbel i solen.

Här satt vi rätt bra. Kallt i luften men med en av mina bästa jackinvesteringar i år på så mådde jag fint.

Rätt som det var började det snöa och sen var det vita flingor överallt, så vi flytta in.

Linda hade handlat inför resan och så bra det blev. Massa gott, är roligt när det inte alltid blir samma skinka och ost som man alltid köper. En skinka hade hon köpt ett redigt paket av, men det gjorde absolut ingenting den var magisk så den åt vi upp under helgen.

Här satt vi länge och skratta och plocka, så trevligt.

Fick en present från en på jobbet som jag hjälpte lite i veckan. Så fin skärbräda som hennes man gjort. Passade mig perfekt så glad för den presenten. Även om den bara skymtar under alla godsaker så var den så fin.

Det var ett laddat men lite trött gäng som gick och la sig redo för en heldag i backen.

Linda som aldrig varit på afterski skulle äntligen på uppleva det…. i dagarna två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *