Harry Styles

Inlägget innehåller annonslänkar för & other stories

För någon vecka sen var vi i Stockholm. Ella och Olivia som längtat och väntat, skulle äntligen gå på Harry Styles. Han spelade på Tele2 arena. Den där känslan när man längtat så mycket efter en speciell kväll, lite avis faktiskt. Vi åkte tåg upp, så smidigt att komma direkt till centralen. Sen bara ta tunnelbana till hotellet och ställa in väskorna, vi bodde på Kung Carl så det blev lunch i närheten. Ett glas kall cava och gratinerad hummer på Grodan, svårslaget.

Lyxigt att vi fick vara med tjejerna detta dygn. Snart åker de själva på konserter och bor på hotell. Vi får njuta så länge det går som mammor av att få vara med.

Köttbullar för Ella, tydligen ett av de svenska orden Harry sa under kvällen.

Olivia åt lövbiff med pommes och sås.

Victoria och jag åt gratinerad hummer med pommes och en ceasarsallad till.

Tjejerna piffade för konsert, kul att det finns ett tema. Att alla klär upp sig i färg och glitter.

Min syster mötte upp dem efter jobbet och följde dem till arenan. Hon fick visst feeling när de var runt arenan så hon investerade i merch även hon. En keps till Ida och hoddies för tjejerna. Tack Ida för att du köade med dem och såg till att de kom in rätt.

Det var så varmt i stan och luften stod still mellan husen i Stockholm. Så när tjejerna var iväg med Ida, letade vi oss ner till vattnet för en drink på en båt. Där fläktade det lite. En gin och tonic med rabarber fick det bli .

Mysigt att sitta och titta på båtarna som åkte förbi, det var husbåtar, motorbåtar och den här fina träbåten med tidstypisk klädsel på de som körde.

Vi gick tillbaka till Hotellet och bytte lite kläder och ställde in lite påsar, innan vi gick ut och åt middag. Victoria hade bokat bord på Recordi, vilket fantastiskt bra val.

Vi beställde in fyra olika saker som vi delade på. En friterad calzone, tryffelpizza, kalvcarpaccio och en Stracciatella med sotad grön sparris, brynt smör & amarettokakor. Pizzan och carpaccion var magiska. Bästa pizzan jag ätit skulle jag kunna säga.

Vi åkte tunnelbanan ut och mötte upp tjejerna i folkvimlet, de var helt saliga. Bästa kvällen i deras liv. Allt hade varit helt fantastiskt.

Lite shopping blev det, jag hittade jättefina saker på & other stories. En favorit bluse minsann som finns här, nu funderar jag på att beställa den i vitt eller kanske nått annat. Vad tycker ni om den här?

Dag två i Stockholm ville tjejerna gå i affärer, smink, kläder och böcker fanns på önskelistan. Vi äldre köade in på LV men hittade inget som passade den här gången.

Jag gick fram och tillbaka till hotellet och fixa några jobbgrejer, smidigt med hotell i närheten. Tjejerna fick önska lunch så vi åt på Fridays. Vet inte riktigt hur det blev med beställningen, personalen kanske får skylla på värmeslag. Dryck tog orimligt lång tid, och att det skulle vara extra bacon på en och ingen tomat på en annan rätt blev helt fel. Jaja det var gott och det vi valt bort gick att avstå tror jag.

Chicken quesadillas, cheddar cheese nachos och Fridays signature whiskey-glazed salmon.

När tåget gick från stationen var det ett trött men lyckligt gäng som åkte hemåt.

Ella och Olivia hade upplevt sin bästa kväll i livet och då kan man inte bli annat än lycklig som mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *