Lobster roll

När Victoria fyllde år bjöd hon på så himla goda lobster roll som vi drömt om sen dess. Planen var att äta dessa lobster rolls till förrätt, det fick bli en hel middag i värmen. All röra åkte ner men det var en ordentlig klick i brödet. Receptet jag utgick från hittar ni på Matplatsen.

Nu har vi semester, så skönt. Den här våren har kanske varit en av de stressigaste jag upplevt. Sen att vi valde att skaffa hund så man inte fick sova ordentligt där i maj gjorde det extra jobbigt. Jag ångrar inget och Atlas är så självklar hemma hos oss nu. Så nu njuter vi extra mycket av dagar med massa skoj och inte så mycket måsten.

Lobster roll
2 st

2 skivor briochbröd
0,5 dl majonnäs
1 hummer
en skvätt citronsaft
finklippt gräslök
0,5 stjälk selleri, fint tärnad
cayennepeppar
salt
peppar

Rensa humrarna och skär köttet i mindre bitar. Blanda samman majonnäs, gräslök, selleri, citronsaft, salt & peppar. Blanda ner hummerköttet försiktigt och ställt kallt. Stek bröden i smör så de får frasig yta och fyll med hummerröran. Servera genast.

Som ni ser var det bara jag och Johan som åt med hummer, en åt med köttbullar och en åt med smält ost.

De blev så himla goda och mättande. Det vore säkert fint att göra med de pyttesmå hamburgebröden som finns i brioch på Willys, som plock innan en middag.

Min lilla pussgurka, så mysig och så självklar hos oss idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *