Dinnersafari 2022

Årets Dinner safari var efterlängtat, det har som mycket annat varit uppehåll i några år men nu var det åter dags. Vi började i Marieberg med bubbel och snittar. Vågade inte riktigt ta bild på mer än maten så de runt bordet fastna inte på bild här 😉

Vi bjöds på en klassisk toast skagen, jättegott. Vi hade trevligt runt bordet och allt flöt på fint även om vi höll på att inte hitta dit då GPSen visa hit och dit. Tack lilla syster som körde oss. Vips var det dags att öppna kuverten och för oss var det ingen överraskning då vi visste att vi skulle hem till oss på varmrätt.

Vi bjöd på Coeur de Filét som är råstekt potatis, oxfile och persiljesmör och tillbehör. Det här åt vi på nyår förra året och receptet hittar ni här.

Till middagen dök det upp både gamla bekantskaper som Tina och Tomas och även barnens fritidspedagog visade det sig. Vi hade så trevligt runt bordet även här, och tiden gick allt för fort.

Efterrätten serverades i Fortnox, eller Behrn tower. Jag missade att få med mig brevet men värdinnan visste att det skulle vara svårt att hitta upp så hon vänta så snällt på oss i porten.

Vi fick en seg chokladmaräng med grädde och hallon. En perfekt avslutning på en fin middag. Värden serverade passande dryck till.

Glatt gäng som härifrån åkte till efterfesten som var på Tillsammans högt upp i Behrn arena. Där alla deltagare samlades för fest tills det var dags att åka hem och sova.

Många nya och gamla bekantskaper på festen, supertrevligt. Det här gör vi om men då vill jag gärna prova att bjuda på nått annat, nu har vi haft varmrätt fyra gånger.

Till helgen ska vi tillbaka till Tillsammans men för en helt annan middag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *