Födelsadagshelg i Torre

Förra helgen åkte vi mot Arlanda tidigt fredag morgon. Victoria fyllde år på helgen så en hel födelsedagshelg hade vi framför oss. Vårat paket var lite stort så det fick öppnas redan i bilen och inte följa med på resan.

Lyxigt med frukost på Pontus in the air innan avfärd. Därefter blev vi hänvisade vid launchen i terminal fem till den nya som öppnat i terminal fyra, den var absolut fin men inte med fullt utbud än så det var en miss. Vi hade sett fram emot en flygplatsöl innan avfärd.

Flygresan gick fint ner och på flygplatsen i Alicante väntade Åse och Daniel med obeskrivlig glädje på oss.

Framme i Casa Riis hade Micke fixat så det fanns bubbel på kylning och lägenheten var pimpad med födelsedagsballonger och blommor, gulligt.

Det var sol och ljust så efter att njutit av värmande solstrålar på balkongen en liten stund gick vi ner till Keepers för en drink vid havet.

Sitta och lyssna på vågorna i solen, superhärligt. Extra härligt då man åkt från ett grått och lite trist väder.

Kanske ser lite trist ut till förrätt men det var jättegott. Vi delade på olika förrätter så det blev en liten bit av varje.

Lammkotletter är inte min favorit men Daniel tyckte de var goda.

Detta är min typ av rätt. Pasta med ricotta och valnötter och en ostsås på fyra ostar. Den har jag valt nästan varje gång vi ätit här. Skulle jag gå dit idag skulle jag välja samma igen 😉

Efter en lång dag och en sväng förbi mataffären för att fix lite till kyl och skafferi var vi i säng rätt tidigt och redo för en ny dag i solen, och fortsätta födelsedagshelgen i Casa Riis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *