Det blev bröllop!

Inlägget innehåller annonslänkar för bubbleroom

När det här stiliga gänget hängt på altanen, ätit en stödkorv till lunch var vi fixade till tänderna och redo för fest. Vi skulle på Johannas femtioårsfest trodde vi, men det visade sig senare vara var nått helt annat. Bröllop när det är som bäst. Min klänning med bar rygg finns här.

Genade över gräsplanen för att komma till festen i tid. Instruktionerna var tydliga kom i tid.

När de hälsa välkomna upp på terrassen var Daniel snabbt framme 😉

Terrassen fylldes snabbt med snygga festdeltagare. Det bjöds på bubbel och landgångssnittar. På varje glas satt en siffra som delade in oss i lag och senare även visade vilket bord vi skulle sitta vid middagen.

Efter att Janne hållit tal till sin femtioåring, skickades vi ut på tipsprommenad om Johanna runt hamnen i Mollösund. På bryggan med alla namn som vi varit på tidigare på förmiddagen på vår promenad, bjöds det på shots och kaffe. Stämningen var på topp.

När prommenaden gick förbi festlokalen och upp mot kyrkan förstod vi på riktigt att vi skulle få gå på bröllop. Vilken lycka att få vara med om detta, det sker inte varje dag nu för tiden.

Så duktiga musikanter utanför kyrkan.

I bänkraderna var alla förväntansfulla. När dörrarna öppnades och det stiliga brudparet dök upp. Glädjen men också allvaret i stunden gick nästan att ta på.

Bra fixat, från en rosa cool kalasklänning och ljus linnekostym till snyggaste brudparet på kort tid.

De sa JA!

Det var många fina låtar i kyrkan av fantastiska sångare och sångerskor men jag tror nästan att prästen var bäst. Avslappnad och frågade på om inte vi i kyrkan satt och fundera på om han inte skulle säga nått om Jesus?

Leendet på både Janne och Johanna när de nu var man och hustru, magiskt.

Medans brudparet var och tog kort minglade vi gäster på terassen. Lite svalt på västkusten men det var samtidigt så skönt, för att sitta där och svettas hade inte varit kul för nån.

Johan, Malin, Fredrik och Åse.

Toastmastern såg till att alla trivdes.

Sen kom de Crazy in love och Jannes önskan om guldkonfetti gick även den i uppfyllelse.

Skål för brudparet.

Jessica Andersson hade målat en tavla som vi alla satte vårat avtryck på så det bildade ett fint träd.

Menyn var en klassisk västkustmeny med skagen och torsk, supergott såklart.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fullsizeoutput_8d5c-819x1024.jpeg

Efterrätten var visst deras gemensamma favorit. så fräsch avslutning på en rolig och underhållande middag. Det var fräckisar från Glen och det var sång från Magnus, Jessica och Johanna mellan rätterna. När Therese som sitter vid vårat bord går upp och sjunger ihop med Johanna och Charlotte succéschottis det var ett minne att ta fram en har dag och bli glad av. Vi hade så kul vid vårt bord, Åsa, Therese, Malin, Fredrik, Johan och jag.

Det var mer musikunderhållning under kvällen, det var dans och det var mer succéschottis.

Tårtan var nått extra, fint sätt att alla fick varsin liten tårta. Synd att alla ville ta kort från alla håll .

När vi sent på natten tagit korv med bröd som köket bjöd på, gick vi hem över gräsplanen och somna med ett leende. Vilken bröllopsdag, vilket fint bröllopspar.Tack snälla Johanna och Janne för att vi fick vara med och uppleva er stora dag ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *