Sillen och Makrillen

När vi bestämde att vi skulle ner till Helsingborg för att fira Åse så bokade vi Sillen och Makrillen på lördagen. Vi visste inte då om Åse och Daniel skulle ha möjlighet att följa med men oss men ifall att la vi till de i bokningen. Vilken lycka för oss att de faktiskt kunde. Så mysigt att få träffa och sitta ner ihop på en middag. Skratta och minnas gårdagens stora fest och tala om sommaren som kommer.

Vi började med en drink ute, där vi satt och titta på havet. Stiliga män vid vårt bord.

När man kommer in finns det ett alternativ som är dagens tavla, såg hur gott ut som helst.

Johan och jag delade på två förrätter som vi skickade fram och tillbaka över bordet. jättegoda båda två. Tryffel är så gott.

Jag hade så mycket trevligare än vad det ser ut HAHa. Det var otroligt hög ljudvolym i lokalen av sorlet, vilket var lite trist då man knappt hörde vad alla sa vid bordet fast vi endast var sex stycken.

När vi skulle beställa varmrätt fanns det bara en tonfisk kvar så jag bestämde mig för en annan fiskrätt. vilken lyckoträff det kan vara en av de godaste fisk jag ätit. Tonfisken var också fantastisk så både jag och Johan var så nöjda.

Åse och Victoria beställde kalv, efter att Åses snabbt varit en extra vända i köket var alla nöjda. Daniel och Micke valde samma fisk som jag och var mycket nöjda tror jag.

Nån stans gick det fel när vi beställde efterrätt. Det kom in sju tallrikar med efterrätt. Vi valde två efterrätter som vi delade på alla sex. Ville bara ha nått litet.

Vi hade så otroligt roligt under middagen.

När vi var klara med middagen vandrade vi in mot stan längs havet.

Fina och pampiga byggnader i stan.

Ännu en sån fin kväll med vänner att minnas. Innan vi var tillbaka på hotellet för att sova hade det börjat regna igen.

Här hemma regnar det som bara den idag, Eddie sov i tält i natt. Lite tur att de vakna väldigt tidigt i tältet och kom in. Hade nog blivit lite blött om de varit kvar i tältet.

Nu ska jag hämta en kopp kaffe till, ha en bra dag regn eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *