Sens of och bowling på Strike

Fredag imorgon, så efterlängtat med en fredag hemma. En annan fredag var vi på AW med jobbet på Strike och lite senare åt vi på Sens of. Bowlingen visade sig för vissa vara mer tävling än för oss andra, kanske inte helt överraskande för oss i gruppen. Roligt hade vi på olika sätt. Det var discobowling och det är skojigt när man är där för en AW.

Mina fötter är kanske inte imponerande stora men snyggt målade naglar som matcha klotet hade jag.

På Sens of hade de ny meny den här fredagen. Så mycket gott, jättesvårt att välja. Alla blev nöjda med sina val. Några körde förrätt och varmrätt, nån körde flera förrätter och vill man bara ha bröd, salt och vin går det också fint.

Fisksoppa som förrätt såg gott ut.

Jag valde skogssvampstoast, supergod. Micke som plockar massa svamp äter visst sån här till frukost alla dagar i veckan. Lyx lyx lyx.

Till huvudrätt valde jag musslor, det fanns klassiska smaker eller en där kocken valde smaker efter humör för dagen. Jag körde på kockens val och ångrade mig inte, de var jättegoda. Lite asiatiska smaker var det den här dagen.

Schnitzel och stekt potatis är alltid en favorit.

Sallad med biff, den var jättegod sa de.

Torsken ser magisk ut, skulle jag gå hit igen skulle jag prova den.

Oxfile är aldrig fel, klassiska smaker som alltid passar.

Mysig lokal som är så snygg. Även om det ser lite mörkt ut på mina bilder upplever man inte det när man sitter vid borden. Är man sugen på en drink gör de jättefina och goda drinkar här.

En jättetrevlig kväll med bästa jobbgänget. Det här hoppas jag vi gör om igen snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *