Ensam i Köpenhamn

Förra helgen åkte jag ner till Köpenhamn, Johan var redan där på jobb. Pappa kom och hämta Freddie och körde mig till resecentrum där jag tog bussen till Arlanda.

Hade bokat plats i bussen så jag kunde sitta och jobba på vägen. Vips var vi framme på Arlanda. I Amex express loungen bjöds det på wallenbergare med potatismos, lingon och ärtor. Jättegott. Satt där och kände mig som en på jobbresa med min dator. Så här ibland är det okej men är inte alls avis på de som reser mycket i jobbet.

Reste lätt så smidigt, ja några saker hade jag skickat i förväg med Johans väska 😉

Bästa flygningen med SAS, jag satt mellan en flygvärdinna och en kapten som skulle jobba senare på nån annan flygning i Europa. Tryggare går det inte att ha det.

Köpte tågbiljett på flygplatsen i Danmark, billigt 30DKK för att komma in till stan. Tivoli lyser upp mitt i stan.

Vi bodde på Scandic i Kødbyen, fint hotell med promenadavstånd från tåget.

När jag lagt in väskan på rummet gick jag ner i baren och satte mig. Älskar att sitta och titta på folk och den här kvällen var resturangen bokad av ett juligt sällskap så det var mycket folk överallt. Beställde ett stort glas glögg och satt och myste.

Till middag hade jag bokat bord på Sticks n sushi, de hade en julmeny som såg spännande ut. Tyvärr var den för två så jag tog en mixed emotions meny.

Jag satt och smuttade på en drink medans jag vänta på maten.

Edamamebönor är alltid gott.

Tempuraräkor med misoaoli, lime och koriander

Shake tataki, lax med pozu och kizami wasabi.

Ett gott glas vin till maten. En glittrig tröja på fredagkvällen.

Sushibitar som är så goda.

Först parkett in till köket.

Två spett ingår i menyn, jag bytte till mig ett spett med räkor, i menyn ingår ett med lax. Fantastisk gott, var perfekt mätt när jag lämna restaurangen.

Promenerade tillbaka till hotellet och kollade på idol innan jag somna tidigt. En bra kväll, där jag gjorde precis som jag vill i Köpenhamn. Själv men kände mig aldrig ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *