Säsongen 23/24 startar

Innan jul åkte vi till Sälen för att fixa lite och starta skidsäsongen i Hundfjället. Jag var ute en sväng på kvällen med Freddie och kollade på backen. Bättre manchester än så här är svårt att hitta.

Vi kollade in Fompes också som har uppdaterat så det finns fler sittplatser inomhus. Det är magiskt att sitta ute i vårsolen på deras uteservering men nu finns det fler dagar på året det också blir magiskt att äta där.

Ett glas kallt vitt vin i lägenheten efter promenaden satt fint på kvällen.

Det snöade hela helgen vi var i sälen.

Påväg mot backen för det första åket.

Jag åkte också ett par åk i backen innan det var dags att åka hem igen.

Ja vi äter inte bara nyttig och välbalanserad mat. När vi städat lägenheten och packat in allt i bilen passade det fint att svänga in i Lindvallen och plocka upp en påse MCD som vi åt i bilen påvägen hem.

En mysig helg i vår lägenhet, nu är skidsäsongen igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *