Scandic Göteborg Central

Inlägget innehåller annonslänkar

När vi var i Göteborg bodde vi på Scandic Göteborg Central som låg väldigt bra till för Johanns fest på fredagen, men vi har bott här tidigare också. Tycker det ligger bra till när man kommer in i Göteborg, speciellt om man kommer med tåget. Vi fick ett rum denna gång som var så stort. Nu bor Johan en del på Scandic så nån nytta ska jag väl få av det 😉

Badrummet var lika stort som ett normalstort rum. Sängarna var höj och sänkbara, så skönt.

På lördagen passade jag på att vila lite efter frukosten i den sköna sängen. Sen gick jag ut och mötte upp de andra för lunch.

Toast skagen och SOS blev det i värmen. Det var så varmt att Victoria fick köpa ny svalare klänning innan lunchen. Det snabba bytet kan ni se här hos Victoria.

Det var som sagt fint väder så vi tog hissen upp till takbaren på hotellet innan det var dags att göra sig i ordning inför middagen. Älskar att komma upp på sånna ställen och få utsikten. Jag och Victoria beställde varsin drink med rabarber, smaken var god men kokosgrädden fick en lite märklig konsistens.

Vi fick även en jätterolig historia för 25 kronor, rena fyndet visade det sig. Den hade även en extra dimension för elektriker så den passa oss perfekt 😉

Varmt ute så luftiga lösa kläder var det på stan. Linne i linne är alltid skönt, det jag har är nedsatt här just nu så passa på. Finns flera olika färger. Både snyggt till en blank kjol eller ett par slitna jeans.

En varm och härlig dag i Göteborg med bästa sällskapet. På kvällen mötte vi upp några andra sköna personer för middag men det kommer imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *