Skåne intar Örebro

Det är så lyxigt att inte bara ha fina vänner utan dessutom ha fina vänners vänner. När skåne intar Örebro vill man gärna vara med och njuta lite av dom. På fredagen gick vi alla till Hamnplan 1 för middag. Till förrätt blev det ett fat att dela på och en salt margarita.

Runt bordet åts det biff rydberg, röding, entrecote och musslor.

Själv tog jag mer sushi, alla var goda men de två vita bitarna till vänster var magiska.

Det var en trevlig middag, alltid så trevligt med Victoria, Micke, Johan, Åse och Daniel. En tur förbi Ingeborgs för att visa upp de bästa drinkarna är ett måste om man får besök till Örebro. Sen tog vi taxi hemåt.

Lördagen startade hemma men vid lunch tog Johan och jag cykeln upp på stan för att möte upp hela gänget på stan för en lunch på Fratelli. Johan och jag delade på en tonfisk och en schnitzel med risotto och blomkål/broccolie till. Allt var supergott

En smarrig köttbit var åses och Daniels ena rätt den andra var lammkotletter. De är visst fantastiska har flera sagt nu.

Regnet droppa ner denna dag i Örebro men vi satt under tak på skjulet så det gick ingen nöd på oss. Deras Fizzy colada är jättesmarrig.

Barnen var lovade att bowla så nästa stopp blev pitchers. Det var med blandad framgång klotet rulla men alla var glad och nöjda.

Älskar glädjen i dessa leenden. Tack för att vi fick hänga på när ni intog Örebro denna gång <3 Åse och Daniel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *