Lördagsfest

Vi börja som vanligt med frukost i buffén.

Därefter gick vi till poolen en liten stund. I vår vistelse ingår 15 min jetskiåkning. Ella och Johan åkte ut först. Man får åka med en guide ut till det djupa vattnet, därute fick man köra själv. När Ella kom in till stranden var hon lyrisk och tyckte det var jättekul.

När jag skulle åka så har de en lite säkerhetsgenomgång, de skoja om att jag idag behövde veta hur man vänder jetski idag då det blåste….

Jag åkte ut, åkte fram och tillbaka fyra gånger. Det enda jag tänkte på var hur skulle jag göra när jag ligger i vattnet och ska vända denna och vad finns i vattnet under mig när jag ligger och plaskar och ska vända denna.

jaja nu har jag gjort det, kört jetski på maldiverna men kanske inte skrikandes av lycka som Ella. Det var roligt att hon var nöjd med sin åktur. Johan talar visst med andra Johan om att köpa en.

Vi låg vid poolen hela dagen, åt lunch på stranden. Jag och Eddie hängde lite i kidsklubb, en skön dag.

Och Kalla tog OS-guld!!!!

På kvällen gick vi till Erika, Johan, Alicia och oliver på snack och vin innan maten.

801 ser lite annorlunda ut än resten av längan med hus. Vi fundera varför, hade de testbyggt och ändrat sig efter det? Det blev lite för stort och de komprimera för att få plats med ett hus till? 802 har en solsäng som ingen annan har. De fyra sista i längan ligger två hus ihop och delar utegård, perfekt om man reser ihop med någon.

Middagen åt vi Sunset resturant, barnen hade eget bord och vi vuxna eget. Det var en hit, Ella fick vara storasyster och hjälpa alla mindre. Sushi till förrätt, stark buljongsoppa till mellanrätt och frukt och ost…. kycklingkebab till efterrätt 🤣

Passionsfrukterna är gigantiska och supergoda.

Kvällen avslutades med golfbil hem och blacklist på paddan. Eddie fick köra golfbilen, kiknandes av skratt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *