Valborg

Valborg firade vi hemma. Det var utlovat regn så vi försökte inte ens åka och titta på en eld. Jag ställde fram lyktor med låga på bordet, det blev vår valborgseld i år.

img_7327.jpg

Fördrinken blev en gin och tonic med den nya Beefeater pink. Den smakar lite jordgubb, riktigt god tycker jag.

Barnen fick pastatårta till middag. Våra barn blev bjudna på det hemma hos Victoria för länge sen. Det blev lika mycket succé denna gång tycker jag. Till efterrätt åt barnen glass, banan, godis och chokladsås.

Det är bra med maträtter som går att förbereda, pastatårtan monterade jag klart tidigare på dagen så det bara vara att ställa in den i ugnen när gästerna var på plats.

Till de vuxna bjöd vi på carpaccio till förrätt. Fläskfilé gräddstuvad kål, bea, rödvinssås och potatiskaka till varmrätt och chokladkaka och sorbet till efterrätt.

Vi körde köttet klart i vår sous vide så var det bara att låta det få lite färg och bli varmt på grillen innan servering. Potatiskakan kräver förberedelse så den hade jag gjort klart dagen innan.

Vi tog fram ett TP efter maten, vissa frågor och svar har man aldrig hört talas om men några tårtbitar delades ändå ut. Vissa hade till och med en dans ihop när de fick tårtbit.

Tog inte så många bilder på våra snygga gäster 😬.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *