Semester, picknick och oväder

Semestern började officiellt i fredags. Vi packade cyklarna fulla och cyklade ner till oset. Där dukade vi upp ett stora fat med hummer, ost och kex till de vuxna.  Till barnen blev det makaroner och köttbullar. Alla nöjda och glada…. eller nja tjejerna cyklade hem innan oss andra, rädda för regnet eller internet abstinens, lite oklart.

P1050680P1050681P1050683P1050687P1050688P1050694P1050699

Vi fick några droppar på oss men inte mer. Såg ett tag ut som vi skulle få äta mitt i ett oväder, men så blev det som tur inte. Det kan ha varit rätt mycket mygg också, men det pratar vi inte om.

Lördagen stora händelse, Sverige mot England följde vi på resturang tybble. Gyrospizza blev min middag, pizza är godast nygräddad, direkt från ugnen. Tyvärr gick det inte lysande för Sverige, men fram till detta har det varit ett grymt VM.

I veckan som kommer ska jag prao på matplatsen.net , spännande och lite läskigt. Det här är på skoj, men då är det på riktigt. Den stora frågan är vad jag ska hitta på ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *