Tapas todo el dia

Den här helgen förra året var jag och upplevde fantastiska Stryn, det var så vackert, bergen och vattnet helt magiskt. Det måste jag uppleva igen, kanske inte precis Stryn, det kanske finns nån annan pärla i Norge att besöka?

Kristi flygare 2020 skulle vi varit i Spanien och fått en guidad tur i familjen Riis paradis, ätit tappas, druckit sangria i plastmugg på stranden och plaskat i havet. Det som mycket annat har ändrats i år, nu är vi hemma och det är inte dåligt det heller. Vädret har varit jättebra hittills den här helgen, äntligen lite sol och värme. Vi har ätit tappas, vi har druckit sangria och vi har spelat plump till solen nästan gick upp igen. Det är det där med havet som är svårt i Örebro…

En dag kommer vi kunna uppleva Spanien på plats, längtar tills det är möjligt. Tills dess går det ingen nöd på oss här.

Tappas till lunch och middag, så många goda smaker helt fantastiskt. Vissa kräver lite förberedelse, andra är klara att ställa fram direkt. Lite varmt lite kallt, det finns nått för alla.

Idag lyser solen från helt blå himmel och så är det nästan alltid då min lillebror fyller år. Grattis David på din dag, vi får se om vi kanske ses snart och firar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *