Till toppen

Vi är i vår lägenhet i sälen några dagar för att hänga undan skidkläder och fixa sånt som stått framme eftersom planen var att fira påsk här uppe i våras. Igår var det fint väder här, inte så varmt i luften men solen värmde ordentligt. Vi tog och packade ryggsäckar med vattenflaskor och fika och gick en promenad i backen här i hundfjället.

Tjejerna tog en sväng om på dansbanan, själv var jag ute i blåbärsriset. Köpte nya byxor påväg upp som är så sköna, stretch på rumpan och över knäna. Så även om de inte sitter så pösigt går det fin fint att böja sig och sätta sig på huk i. Sånna här skulle man ha jämt.

Ett kort skulle återskapas från vintern då vi var här sist.

Eddie skulle cykla på sin nya cykel upp för backen. Bitvis lite väl jobbigt men har man bestämt sig så har man.

Vatten och fika paus en bit upp. Vi hade med våra flaskor som håller vattnet kallt i upp till 24 timmar och om man har varm dryck håller de värmen i 12 timmar. Värme får vi testa i vinter tänker jag, varm choklad i backen.

Just nu kan man köpa den till 50% rabatt här det får bli dagens tips.

Hela backen var full med ängsull, tror jag efter att googlat. Men det var så fint, kunde ha blivit riktigt coola bilden i alla de vita tussarna.

Fortsätter mot toppen….

Oliva prova att köra intervaller upp, springa ifrån oss och sen vila tills vi kom ikapp. Ja det är också ett sätt att komma upp.

Massor med blåbär, eller grönbär som Eddie sa. Nästa gång vi kommer upp kanske de är klara. Hoppas på att hitta hjortron också.

Här trivs jag, kommer ett lugn i hela kroppen då man är här.

En kommentar till “Till toppen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *