Filur namnlappar

Innehåller annonslänkar för Filur namnlappar

Nu är det vår sista semestervecka sen är det dags att återgå till rutiner, fritids för Eddie och arbete för oss vuxna. Lite som vanligt är byxor för korta och tröjor för små och garderoben behöver uppdateras lite för barnen.

Nått jag använt till att märka kläder och prylar med i flera år är Filur namnlappar. Små klisterlappar som sitter jättebra, även om kläderna tvättas. De behöver inte strykas på utan man lossar dem bara från arket och fäster på det man vill märka. Vill man sen ta bort lapparna för att kläderna ska lämnas vidare går lapparna ända lätt att ta bort, vilket är supersmidigt.

Det kan ibland vara lite svårt att hålla reda på sina saker när alla har svarta överdragsbyxor i gruppen, men med namn och bild ökar chansen.

Namnlapparna är mycket snyggare och smidigare än att skriva med en stor penna i kläder och skor som man gjorde förr och sen kryssade över när nästa barn skulle använda stövlarna. Att man kan välja motiv på lappen efter intresse gör dem ännu lite finare.

Eddie blev jättenöjd med sina Eddielappar med en panda på och Stora skollappar att märka saker som ska med till skolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *