Mr.P

Vilka dagar vi haft ihop i Göteborg. Fint väder har det varit, massa god mat har vi ätit och vi har bara varit. Barnen har haft det så mysigt hos mina föräldrar där de fiskat och åkt båt. Vi lämnade dem på söndagseftermiddagen och satte oss i bilen mot västkusten.

På kvällen hade vi bokat bord på Mr. P efter att Victoria efterfrågat tips från Johanna. Vilket bra tips det var, vi hade sen tidigare bokat bord på Toso som ligger granne med Mr. P men det återkommer jag till.

Man kan välja den färdiga sharingmenyn eller välja fritt från menyn men det går ut på att man delar på fler mindre rätter. Med en öl och ett glas bubbel, valde vi från menyn de rätter vi tyckte lät mest spännande och goda. Vi starta med en Brillat Savarincrème med Tryffelhonung, rostad serranoskinka och knäcke.

Vårrullar med Svamp, kål, rädisa, chilimajjo.

Gambas frästa i chili, Vitlök, semitorkad tomat, rostad aioli och focaccia.

Fröyalax sashimi Röd curry & kokosmjölk, morot, salladskål, limepicklad gurka, citrongräsdressing, yuzusesam och friterade räkchips.

Mr.P’s råbiff med Rödbeta, kapris, dijonnaise, pepparrot och pommes alumettes.

Bifftataki jalapeñomajjo, salsa med sotad ananas & paprika, blekselleri, friterade tortillachips. Den här var så himla god och avslutade maten på ett bra sätt. Ja allt var supergott. Efter att hela sommaren letat efter solen och ljuset var det mysigt att få gå in i den lite mörka lokalen och äta middag.

Som avslutning blev det Körsbärssorbet, Chokladkakor, mascarponecrème, inkokta körsbär, baileys & espressobavaroise och en stor kopp kaffe. Perfekt då körsbär är en stor favorit för mig.

Efter middagen gick vi den lilla biten ner längs gatan till hotellet. Högklackat var en utmaning hoppade fram mellan slarver och kullersten, om nån såg mig…. nej jag var inte rädd för att gå på en skarv ville bara spara klackarna 😂.

Nu sitter vi i bilen påväg hem, mycket bilar ute på vägen men det får ta den tid det tar att komma hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *