Skolavslutning

När barnen sluta skolan och kanske sjöng den blomstertid nu kommer… ja den här och förra avslutningen var vi inte på då välden är som den är just nu.

Vet att Eddie övade på nån sång inför avslutningen, men hörde den aldrig.

På kvällen cyklade vi upp på stan för att fira barnen som kämpat hela året i skolan. Vi åt på Fratelli ihop med familjen Riis. Fratelli är en italiensk resturang på Stortorget. Den tidigare lokalen på kungsgatan brann ner för ett år sen, så nu finns de på Stortorget.

Jag beställde en espresso martini att sippa på medans vi bestämde maten.

Vi vuxna delade på en Carpaccio di manzo, Oxfilé, löjrom, tryffel, parmesan, picklad rödlök, kapris & dijon och en Carciofi, Friterad kronärtskocka, parmesan, limoncellokräm.

Båda var supergoda, en bra start helt enkelt.

Andra sidan är ni klara….

Jag beställde en Linguine agli scampi till huvudrätt. Supergott och precis vad jag var sugen på. Stinget med chilin var perfekt. Älskar en god pasta.

Johan och Micke en entrecote med friterad potatis till. Köttet var helt magiskt tyckte Johan, så ett grymt tips om man är sugen på bra kött.

Victoria beställde grillad hummer med risotto med tryffel och skogssvamp, också jättegott. Hummer är sällan fel.

Barnen åt oxfilepasta och margarita och beställde lemonad att dricka. Vissa var socialare än andra haha. Vi firar helt enkelt olika att vi klarat av något.

En Nutellapizza fick avsluta middagen på barnbordet.

En fin middag där alla var nöjda med sin mat och kvällen. Tjejerna cyklade i förväg hem så vi gjorde ett kort stopp på en uteservering innan vi cyklade hem vi också.

Grattis till en välförtjänt sommarlov barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *