Mot Spanien

Innehåller reklam genom annonslänkar för asos och arket.

När man packar resväskan är det så mycket spänning om vad som ska komma och förväntningar. Älskar känslan mer än själva packningen.

Jag brukar vara den som packar i sista sekunden, börjar planera i huvudet och ser till att allt finns rent. Packningen brukar bli med varierat resultat genom åren. Oftast får man med det som ska med…. oftast får man med mer än vad som man ska. Det blir fler ifall att och kläder som kanske inte passar ihop med något.

Gillar känslan av att ha något nytt i väskan som sen kan förknippas med just den där resan. Den här sommaren vill jag ha stora klänningar att ha i värmen. Jag köpte mig en ny pyjamas att ha i Casa Riis, sitter på balkongen nu i min pyjamas och skriver faktiskt. Ägg och avokado till frukost någon? Pyjamasen hittar ni här.

Johan köpte med sig nya T-shirtar till Spanien. I julklapp fick han en fin t-shirt från min syster, som har hållit formen och färgen jättebra. Så nu slog han till på en hel bunt från samma ställe, de finns här till bra pris.

När jag var yngre skulle jag vid ett tillfälle till Cypern under en längre period, då trodde min kompis mamma att min väska var mitt handbagage Hahha välpackad ryggsäck den gången.

När vi kom fram till Casa Riis för att träffa våra fina grannar i deras Happy place, ställde vi in väskorna och gick ut för en lunch på stan.

Vi hamna på La Terracica, med utsikt över havet och den fina strandpromenaden. Ett glas Sangria i Spanien är en fin start på en bra semester.

Lika fin som utsikten var mot havet…. kanske det fanns lite att önska åt andra hållet 😉 jaja den åkte snart iväg.

Semester 2021 är igång på riktigt här, semesterresan innehöll så mycket av allt och inget.

Jag har massa bilder och minnen, ska försöka få till fler inlägg om vår resa under veckan. Vill minnas allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *