Cappuccino med grädde

Dagen startade med den fantastiska cappuccinon med grädde på toppen. Jag kände mig extra spansk och beställde en tomatmacka som många tog in sist vi åt frukost här. Den ser kanske inte mycket ut för välden på detta bord men den var precis vad jag ville ha just denna dag.

Apelsinjuicen här är ett måste när man äter frukost, skulle egentligen bara kunna ta in en stor sån.

Efter frukost delade vi upp oss, Stora killar gick och kollade på bil, små killar gick hem och slappa och tjejerna gick och fixa naglarna.

Färgen sitter som bärget även om det ser lite roligt ut när de växt ut lite. Det jag tycker är jobbigast är när de blir lite för långa är att jag slår i dem överallt och så här knappa på tangenterna blir omöjligt.

Nu fick vi alla nya fina naglar med olika fina färger.

Lunch på 100 montaditos. Där beställer man små rätter, nachos, små baguetter med olika fyllning, friterad kyckling eller ost.

Det absolut godaste var citronölen 🙂 , det var varmt även denna dag och efter att ha gått till bilaffärer och fram och tillbaka över stan satt det fint med en citronöl i skuggan.

Det finns flera små söta torg i staden. På dagen rätt tomma men på kvällen fulla med folk som pratar, träffas och barn som leker.

På kvällen var alla trötta, hämtpizza passade perfekt. En gammal film, Hot shots på det så var kvällen slut och dags att sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *