När jag valde rätt

Biljakten gick denna dag vidare. På förmiddagen fram till Siesta åkte Victoria, Michael och Johan till bilaffärerna för att hitta den perfekta spanienbilen.

Jag slet hårt med alla barnen, eller slet och slet nej det skötte sig strålande. Vi hängde på taket, bada i poolen och åt chips.

Efter Siestan åkte vi alla vuxna till bilaffären för att göra klart affären. Vilken fin bil det blev, jag vill också ha en.

Försäljaren Frank tala och tala och knappa och knappa, tror inte hans datasystem jobba riktigt med honom denna dag, jag hade fått spel om det var mitt arbetssystem. Men bilaffär blev det.

På kvällen bestämde vi oss för att gå till Salt och peppar som ligger runt hörnet från Riis lägenhet. Bästa och trevligaste ägaren och servitören.

Det var här mina val blev så bra, jag valde en Pina Colada till fördrink, den tyckte jag bar godast av drinkarna på bordet.

Sen är det detta med att dela mat, hur många kan jag ta+ hur många ska du ha? jobbigt? Nej inte alls tycker jag 😉

Eddie beställde köttbullar och pommes.

Johan beställde moussaka, alltid gott här. Jag valde en rätt med kyckling som visst var så god att jag missa att ta kort. Men tro mig den var supergod.

Efterrätt till barnen innan vi vaggade ner mot stranden för att kolla lite på havet och göra nått fynd i nån av butikerna som är öppna till sent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *