Tandådalen i färg

Igår började vi i Hundfjället men valde att åka över till Tandådalen för att äta lunch. När vi skulle mötas upp tänkte Andreas hur ska vi hitta varandra i mullret av folk? Ja det är bara att kolla efter regnbågens färger.

Till Tandådalen åker man knapplift i sakta tempo.

Vi valde att äta på Mezzo som ligger på torget i Tandådalen. Allt var jättegott. Ella valde carbonara, det var ordentliga portioner. Barnportionen med kött och pommes var för ett litet barn, men Ella delade gärna med sig av sin pasta så det var ingen som gick hungrig därifrån.

Papporna valde pizza och en risotto med serranoskinka.

Jag åt en jättegod pasta med räkor, chili, tomat och persilja. Emma valde en klassisk schnitzel med pommes, det är ju alltid gott.

Efter lunchen stannade vi kvar och åkte backarna i Tandådalen.

Åkte väggenliften ”hem” till hundfjället på eftermiddagen.

Vi var bjudna på afterski i trollbäcken så det var det bara att åka och ställa in skidorna och byta ut pjäxorna till skor.

Hot shotsbricka, hur snygg var inte den? Hot shots, ja det här dricker man inte hemma som A sa 😉

Nej vissa saker smakar bättre i fjällen.

Snöbaren innehöll allt man kunde önska sig.

Lekledaren D styrde upp trekamp för barnen och music quiz för de vuxna. Så himla trevligt vi hade, och det viktiga är inte att vinna utan att delta…. eller?

Leendena säger allt, så mysigt vi hade. Tack Trollbäcken för den generösa after skin. I påsk bjuder vi tillbaka i solen förhoppningsvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *