Lyktan på toppen av Hundfjället

I fredags hade vi en strålande dag i backen, solen lös återigen från blå himmel. Denna vecka har överträffat alla förväntningar vad det gäler vädret, vi har njutit så mycket.

Den här gången fick vi bord nere i resturangen och det är så mycket härligare en sån här dag, då man har utsikten utanför fönstren.

Glada barn som alla älskar att åka skidor och nästan alla älskar köttbullar 😉

Lilla S trollar och berättar historier för Ella.

Jossan valde de enligt henne fantastiska köttbullarna. Själv äter jag bara min pappas köttbullar. Jag valde raggmunk och jisses vilket bra val. Detta är min nya favorit, ordentligt stekt och massa lingon. Dessutom så snyggt upplagt och serverat i en stekpanna.

Veckans bästa köp, ett par nya vantar till mig. Jag har haft Hestra innan och de har varit bra, och de är fortfarande fina så jag kommer ha kvar de. Det som är så bra med dessa är att varma, utbytbara innevantar och sist men inte minst har man en rem runt handleden som gör att man inte kan tappa de om man behöver ta av dem när det blåser eller om man sitter i liften. Jag är så nöjd med mina nya vantar.

Ella fick valla och slipa skidorna i veckan, det vart jubel åt glidet men med vassa kanter fick hon tänka om i åkningen. Men det är bara och nöta på och som allt annat så blev det bättre med träning.

Sol i backen som nästan värmer lite, så fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *