David 40 år

Min lillebror fyllde 40 år igår. Vi var i Västerås i fredags och firade honom. De fina ballongerna hade Usa cyklat hem med i regnet, vad gör man inte när mannen fyller år.

Vi firade David med att åka Havsörnen som är en räkbåt som utgår från hamnen i Västerås. Utanför båten mötte jag en tjej som jobbade hos oss förra året, Kul att ses och hör att allt blev bra med flytt och jobb.

Barnen som kan smaka en räka men inte äter en hel middag med räkor hade bokat tacos. Det var många andra som hade gjort också, så smidigt att det finns alternativ om man ska åka ett helt gäng vänner eller arbetskamrater. En grym liten tacobuffe tycker jag. Stort plus för ordentlig guacamole.

Vi andra åt räkor, sallad, såser, bröd och kryddsmör. Jättegoda räkor.

En trubadur som satte igång och spela så fort vi lagt ut. Trevligt men måste man ha så fruktansvärd hög volym direkt. Det gick inte att säga nått till varandra när vi åt och ja man är rädd om den känsliga hörseln man har. Extra rädd om Ella så kastade på henne mina hörlurar med brusreducering.

Ett glatt gäng på båten.

Mamma klappa händerna och det ser ut som pappa satt och sjöng med 😉

Vi kämpade på bra med räkorna och blev alla mätta.

Ella och Usa tog kort.

Ett litet hotell ute på vattnet man kan hyra. Tydligen sover man under vattnet med glasrutor ut så man ser allt som händer i vattnet.

Danståget gick runt runt på båten mot slutet av turen. Alla glada och lyckliga.

Åkte in mot kajen i Västerås. Det blev en jättefin kväll.

Johan som varit kvar hemma med Atlas kom och hämtade oss när vi klev av båten. Sen åkte vi direkt hem till Örebro.

Grattis David, vi får inte glömma att bestämma ett datum för presenten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *