Pizzakväll

I onsdags började dagen på bästa sätt, Ella klara provet för AMkort. Lyckan och friheten var total.

Senare på kvällen var vi bjudna till Kajsa och Stefan på pizzakväll. Vi starta med att trottsa vinden och satte oss ute i solen för bubbel lite sashimi och avokado med jättegod sojasås.

Som Ernst skulle sagt i det enkla ligger det vackra. Så gott, älskar förrätter som denna.

Kajsa i solen, syns att vinden fläktade. Det är så i Ormesta, det fläktar ofta. Så länge solen lyser gör det inget tycker jag.

På varje plats vid bordet hade de lagt ut en egen meny med ingredienser. Sen fick vi beställa vad våra pizzor skulle innehålla.

Köket var preppat och redo för pizzabagaren. Tur det fanns önskelistor inte lätt att hålla koll på alla pizzor annars.

Pizzaugn är ju så roligt, vi har en sen något år tillbaka men vi saknar ju termometer, det får vi skaffa.

Eddie hade önskat en margarita med annans vid sidan av.

Deras ugn är lite större än vår ugn och med gasol får man nog en jämnare temperatur. Det var bara att mata på pizza efter pizza, kämpigt för pizzabagarna men vi åt ju ihop tillslut.

Min önskepizza hade tomatsås, mozzarella, ädelost, champinjoner, ananas, oliver, ruccola, pinjenötter, basilika och honung. Helt perfekt om du frågar mig.

Det blev även efterrättspizza till barnen med nutella och frukt.

Vi vuxna fick en mojitoslush, supergod. Den kommer jag absolut kopiera i sommar. De hade köpt en hink slush på eko som man frös och blanda i sprit för en vuxenefterrätt.

Johan och Kajsa gick i samma klass på gymnasiet, så det blev många diskussioner med skolkatalogen som underlag från den tiden. Vissa saker åldras ingenting, sen har vi det här med läsglasögon. All tid har sin charm, och läsglasögon är bara en fin assessor.

Tack för en fantastisk pizzakväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *