Mot Casa Riis

Vi satt plötsligt på planet ner till Spanien för att hälsa på i bästa Casa Riis. Johan hittade bra flygbiljetter ner, så vi skrev och fråga om vi fick komma ner? Skämtar ni? nejdå vi kommer på tisdag. Haha ja ibland går det fort. De satt väl i chock i soffan och titta på varandra och undra vad de just sagt ja till 😉

Vi åkte upp till Arlanda på måndagkväll då planet skulle lyfta 6.30 så vi fick några timmars sömn, ja sova är sällan mitt problem jag somna när vi släckte lampan. Barnen sa att det var någon som snarka väldigt snabbt, kan kanske varit jag 🙂

Jag fick en egen rad på flygplanet, lyxigt att få sitta vid fönstret. Det får man aldriga annars när man flyger med barn. Fanns massa kul att titta på efter vägen, samtidigt som jag lyssnade på sommarprat på P1.

Framme i Casa Riss var det lunchdags, så efter lite dividerande vart det eventuellt fläkta lite valde vi Coffe Y Tapa. Det ligger vid havet och visst fläktade det lite. Vi visste att det skulle bli varmt den här gången så det var absolut ingen överraskning, alla är svettiga mest hela tiden.

Sangria svalkar skönt i värmen. En liten minipirog fick vi in till drickan.

Sen hade vi valt lite olika tapas att dela på. Friterad fisktaco med guacamole var jättegod, toasten var god den också. Fler bilder från dagen här hos Victoria.

På kvällen var det fotbollsmatch, Sverige mot England. Ja vi vet ju nu hur det gick. Inte den bästa matchen för Sverige.

Victoria och Michael hade bjudit in familjen R på fördrink innan vi stega ner till Soraya för att kolla på matchen och äta middag.

Snygg bordsbeställning och bästa bordet måste man ändå säga.

Johan hade längtat efter vasen enda sen vi var här sist.

Koncentrerad på matchen men fick inte riktigt vara med i bild.

Hela glada gänget utom Johan som är på toaletten.

Då 200 gäster ska se matchen och äta samtidigt är det kanske inte så konstigt att det kör ihop sig i köket, och tillslut kom barnen mat in. Vi andra fick vänta ett tag till.

Barnen spela fotboll på stranden när de ätit färdigt. Så kul att till och med Eddie var med och spela. Vi satt kvar en stund men då matchen gick som den gick var det ingen karnevalstämning och vi var rätt trötta så vi gick hem till lägenheten och la oss.

Det blev en perfekt första dag på många sätt. Så glada att vara på plats och ha flera fina dagar framför oss ihop i TorreVieja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *