Tapas

En kväll var vi vuxna ute själva och åt på kvällen. Det var en önskan från barnen att få vara hemma själva i lägenheten med hämtmat. Okej då sa vi 😉

Vi funderade under dagen hur denna kväll bäst skulle spenderas, vi fastna för en tapasrunda på stan. Det blev så trevligt, det gör vi igen.

Första stoppet blev en räkmacka på Farbror Barbro och en Victoria öl. Vi delade alla fyra på mackan så det blev en mumsbit, perfekt vill ju inte bli mätt på första stoppet.

Sen satte vi upp oss på väntelista på ett ställe med tapasplankor och under tiden gick vi vidare till Tasca el Callejon för padrones, chorizo och köttbullar och en vermouth som de bjöd på till. Speciell dryck till men gott.

Vi vänta inte länge alls innan de ringde och vi hade ett bord på Tasca Nueva Bahia. Vi velade mellan plankorna, frågade bordsgrannarna som var svenska vad de tyckte var gott och vad man kunde hoppa över.

Vi hade ätit lite innan så vi valde en planka för två, det blev perfekt för oss fyra den här kvällen.

Det var ordentligt med mat, schnitzel, lammkotletter, potatis, sallad, padrones, tonfisk och kronärtskocka.

Vill man finns det charkbrickor, fiskbrickor, köttbrickor med flera. Är man många kan man ta in flera olika och dela på allt.

Mysigt att sitta mitt på gatan, bara sådär.

Vi hoppa in på casinot för en drink på balkongen. Där har man fin utsikt över hamnen och drinkarna är goda. Lokalen är gigantisk och lite öde när man går igenom för att komma upp på balkongen.

Pampigt och stora rum.

Snygg siluett den där grannen i fönstret.

Vi gick genom tivolit hem men stanna inte utan passerade bara.

En drink på Keepers fick avrunda kvällen innan vi var välkomna hem och sova. Det är så mysigt att få de här kvällarna ihop, lyxigt att barnen också har roligt hemma ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *