Mizu

Sista kvällen i Torrevieja gick vi till Mizu för att äta middag. Det är nyöppnat men hade fått fina recessioner från de som varit där. Snygg restaurang när man kom in.

Några ville gärna äta med pinnar och det kom de inte ut med till alla så de här blev jag snabbt av med.

Jättefint med alla rosa blommor i restaurangen.

Vi valde lite olika rätter och delade till höger och vänster som vi brukar. Vi fick allt till bordet samtidigt och allt fick inte riktigt plats så det blev lite rörigt ett tag innan alla tagit och vi kunde plocka ihop lite tallrikar så det kan man tänka på att ta in lite i taget. Maten kom väldigt snabbt och det var mycket personal som man kunde beställa av så det hade fungerat fint att beställa i omgångar.

Det stekta riset kunde vi hoppat över, smaka inte så mycket tyvärr.

Sushin var snygg och god.

Kyckling i röd curry är en favorit hos mig, jag kunde även här ha tagit den lite starkare, den här passade säkert bättre om hela familjen ska äta. Nudlarna var torra och tråkiga, så trist då det annars är en favorit också.

Snygga och goda rätter.

Lite av allt på tallriken. Alla rätter vi valde med kyckling och kött var goda, vi blev supermätta. Ella beställde regnbågsfärgad sushi som var den bästa hon ätit.

Johan och mini me <3

En bra sista kväll som avslutades med kortspel och en radler och rödvin på balkongen.

När vi kom hem såg jag att en kompis var på nått liknade ställe i Varberg, där det också var en gullig robot som serverade maten vid bordet. Kanske finns jättemånga ställen, inget i Örebro än. Det kanske kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *