1 januari 2023

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Ännu en dag i backen, ljust lite kallare men ingen vind. Att termometern visade många minus spelade ingen roll, alla gick ut och åkte.

Ella och jag tog ett par åk i långbackarna, innan de är många som åkt där är de helt klart bäst.

Till lunch provade vi Marys burger längst ner i backen. När man kommer blir man placerad vid ett bord, inget stök och bök med att alla ska leta och hovra över en när man äter, så även om att de sa att maten skulle dröja lite så var alla nöjda. Dryck och popcorn kom nästan direkt när vi beställt i telefonen.

Spexigt vid vårt bord <3

Barnburgaren kommer naturell i grunden så lägger man till vad man toppa den med, den serveras med pommes. Ella valde en tryffelburgare som var god hälsar hon.

Pannkakorna var också bra och en ordentlig portion.

Jag åt en tonfiskbowl som var god. Precis vad jag var sugen på denna dag.

Ormestaträff uppe på berget i Hundfjället när våra andra grannar hemifrån dök upp.

Mina nya skidkläder höll mig precis lagom varm i backen. Jag köpte de byxorna här och jackan här. Finns några kvar, perfekt till vädret vi har just nu med massa snö var man än bor i landet.

Vi hängde kvar i backen till solen gick ner. Sebbe tog sin vana trogen ett par extra åk medans hans mamma och pappa samla ihop allt som skulle tillbaka till Skistar. Jag åkte med ett par åk i barnbacken med Eddie och Sebbe som avslutning.

Det finns många fina och bra dagar i livet, när barnen inte vill sluta åka eller ber om att få gå ut tidigare då känns det bra för mitt hjärta.

I helgen har det snöat massor även här hemma, hoppas många passat på att vara ute och leka i snön. Kanske åkt lite pulka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *