Coldplay i Göteborg

Minns ni när Victoria och jag köade för biljetter till Coldplay. Vi kom in i kön på en näst intill omöjlig plats för att få några biljetter, men det löste sig fint. Nu var dagen här då vi fick möjligheten att gå på konsert med våra tjejer som var grymt peppade.

Vi åkte ner och la in väskorna på rummet sen stegade vi ut på stan för att hitta nått ställe att äta på, mycket folk i hela Göteborg gjorde detta inte helt lätt. Vi hitta ett ställe på avenyn men otroligt otrevlig kille som var superstressad. Han hade helt enkelt ingen bra dag. Tur att maten var god.

Min tryffelpasta var supergod.

Med mat i magen hade vi en fin eftermiddag på stan. Vi gick tillbaka till hotellet och bytte kläder, njöt av värmen med en drink i skuggan innan det var dags att ta plats på ullevi. Vilken kväll det var, solen lyste från en klarblå himmel.

Alltså det var så fint väder och det var så varmt där vi satt. Då väntade vi på att solen skulle gå ner så det blev lite svalare. Det kan jag just nu knappt minnas hur det känns. Det regnar och regnar men här hade vi det varmt och skönt.

Soligt men svalkade oss med blaskig öl och cider på läktaren. Färgglatt var temat så tjejerna hade skapat armband som vi fick för att ha på oss. Tog även på mig min färggladaste topp jag har i garderoben.

När man kom in på arenan så fick alla ett armband som sedan gjorde så coola effekter på arenan. Under en låt skapades det stora hjärtan på läktaren.

Armbanden förstärkte hela upplevelsen av konserten.

Konserten avslutades med fyrverkerier.

Alltså det är svårt att beskriva känslan när man lämnar en sån här konsert. Det var en av de absolut bästa konserter jag varit på. Lycka i hela kroppen. Extra roligt att få uppleva detta med Ella och Olivia. Hoppas vi får vara med om fler sånna upplevelser ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *