David Batra och Johan Glans

När David Batra och Johan glans kom till Örebro hade vi köpt biljetter. Hade höga förhoppningar om att skratta så hjärtligt som ett litet barn. rakt ut utan att kunna hejda sig.

Vi började med en middag på stan bara jag och Johan. Sol och lite värme i luften valde vi en fin uteservering, Sorella. Alltid fullt med folk och det var varm och skönt i solen. Jag tog av jackan, hände den över axlarna och drog upp dragkedjan om vart annat. Det var fint men inte sommarvärme än.

Sorellas grillade tonfisksallad skulle jag kunna äta hela veckan lång. Den är så god. Rosépremiär fick det bli i solen till salladen.

När vi ätit klart var det ett tag kvar till showen så vi gick till Ingeborgs och satte oss i baren för en drink. Jon är Örebros drinkmästare. Vi tog två klassiker en Gin tonic och en Aviation.

Drink master blandar drink efter drink.

En till klassiker, Amaretto sour fick det bli innan det var dags att gå mot conventum.

Spänningen och förväntningarna var höga. Kändes som halva Örebro hade hittat hit.

Om de levde upp till förväntningarna, jadå jag skratta som ett litet barn. Sminket satt kanske inte perfekt när vi lämna Conventum men vad gör väl det när man har haft en bra kväll.

Hoppas få skratta mycket ikväll, kanske inte på samma sätt. ikväll är det dags för årets räkbåtsafton, en tradition sen flera år tillbaka. Fint väder får vi också så förutsättningarna är fantastiska för en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *