Midsommar 2020

Midsommar 2020 vilken dag vi fick. Vädret var fantastiskt, soligt och varmt perfekt för en dag vid poolen. Vi började med frukost/brunch hemma hos Emelie och Marcus vid poolen. Det var croissanter, jouice, bloody mary, kaffe, våfflor, yoghurt, bacon, äggröra, mimosa, bomboloni och mycket annat. Solen började värma ordentligt på förmiddagen så stora som små hoppade i vattnet en efter en.

Till lunch gick vi hem till oss, där vi hade dukat på gräsmattan i skuggan under parasoll. Vi bar ut vårt matbord och stolar som vi har inne i vanliga fall. På bordet hade jag ställt vaser blandat med diskade ölflaskor som barnen plockat blommor till. Hade velat haft ännu fler men klistret satt hårt på vissa tyvärr. Riktigt festligt blir det när bordet fylls av vänner och barn, bästa dekorationen <3

Vi dukade upp lunchbuffén i mellan huset och garaget i skuggan. Vilken buffé det blev, massa gott som vanligt när alla gör lite var. Vi hade lax, räkor, skagencheesecake, sallad, sill, bröd, ost, omelett, ostpaj, köttbullar och prinskorv och ägghalvor mm.

Gillar att prova nån ny smak till buffen, i år blev det rysk sill. Det var riktigt gott, den är absolut kvar för att stanna. Det salta och söta ihop var jättegott.

Vilket gäng vi är, så mycket lycka och vänskap kring bordet. Så mysigt att Åse och Daniel och barnen var med i vårt granngäng denna midsommar. Vi vuxna satt länge och åt medans barnen gav upp snabbare och hoppade i poolen, alla nöjda och glada. Var viss lite hungrig att jag tog en tugga på brödet innan bilden 😉

Det blev bad för stora som små under eftermiddagen och sen eftermiddag åt vi smarrig klassisk jordgubbstårta, innan vi flyttades oss upp på taket hos Riis. Där bjöds vi på frusen passionsfruktsdrink, snacks och solnedgång. Den drinken är favoriten sommaren 2020.

Vi satt ute tills myggen kom och tog över natten. Innan det var dags att sova plockade Emelie blommor och hoppade över gärdesgårdar för att drömma om framtida giftemål. Återstår att se om drömmen blir sann.

Det finns många fina bilder och berättelser över dagen hos Emelie, Åse och Victoria.

Tack alla för en helt fantastisk dag ihop med er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *