Grekiska Grill och Bar

Nu är det semestertider i vår familj, vi sover längre än vi brukar, vi äter senare än vi brukar och vi hinner med många saker av det där som man vill göra annars men inte hinner. I veckan var vi på Grekiska grill och bar och firade Olivia som fyllde 13. Planen var en skön promenad till restaurangen men just när vi skulle gå öppnade sig himlen, och regnet öste ner så det blev taxi.

Till förrätt delade jag och Johan på en Saganaki och en scampi, som vi skickade fram och tillbaka mellan oss. Båda var goda men vi trodde att vi inte bara beställde friterat.

Till huvudrätt åt jag en mix, med lax, halloumi och potatisklyftor. Jättegott och ordentligt tilltagna portioner. Till efterrätten kom servitrisen in och sjöng för Olivia och räckte över en efterrätt. Ella ville ha samma, extra allt, tror Eddie tog en tugga också även om han skulle ha efterrätt hemma senare.

Efter kalasandet hade det spruckit upp, men barnen ville inte gå så Marcus som körde åkte fram och tillbaka med barnen medans vi andra tog en promenad hem. Vi tittade på hus, häckar och blommor i trädgårdar på vägen hem. Spännande och inspirerande att gå och se hur andra valt och gjort.

Vi har påbörjat ett byggprojekt i trädgården som ska bli klart idag, ska åka och fixa lite lampor på förmiddagen så hoppas det är klart lagom till eftermiddagens AW.

Det jobbas även om det är semestertider så AW blir det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *