Lekparken

Förra helgen hade vi äran att få ha Riisbarnen hos oss hela helgen. Jag tycker faktiskt att det är en ära, det måste ju vara det finaste föräldrarna har och att vi får ha ansvaret för dem, det måste man se som en ära. Nu är det inte en jättegrej för barnen, de är uppväxta med varandra och ibland ser varandra mer som syskon än kompisar. Men det är klart det kan vara en annan grej att vara hos oss då mamma och pappa inte är med.

Vi hade en jättebra helg, fredagsmys med tacos. Lite av allt och alla nöjda. Fredagspåsar till mig och Johan från Victoria och Micke. Tackar Tackar, jag spar öronpropparna till en annan gång för den här helgen behövdes de inte men vem vet de kanske kan behövas snart.

På lördagen åkte vi till lekparken i Varberga. Lekparken ligger bredvid badet upp mot skogen kan man säga. Jag var påväg åt ett annat håll men Ella hade koll.

Hösten må vara grå på himlen men färgerna på träd, buskar och på marken just nu är allt annat än grå.

Killarna kände sig som Spiderman när de svingade sig fram och tillbaka. Sebastian tjoade samtidigt det här var såååååå roligt, varför har jag inte varit här förut?

Ta dig runt banan utan att nudda marken, kan se lätt ut men nej då. Barnen är både smidigare och bättre än en själv, men jag hade inte mindre roligt. Ibland var det lättare när man är lite längre men absolut inte överallt.

Ett steg i taget….

Tillslut tog regnet över när vi var i lekparken. Det kom några mer rutinerade föräldrar med regnkläder och kaffemugg till parken. Det hade inte vi tagit med så vi packade ihop oss och åkte och köpte lördagsgodis istället.

På söndagen bjöd min mamma och pappa på födelsedagslunch för pappa som fyllt år i veckan. Killarna tyckte lekparken var så kul på lördagen, att de åkte tillbaka innan lunchen och lekte igen. Det måste vara ett bra betyg på en lekpark.

Så vet ni inte vad ni ska göra nån dag, åk till lekparken i Varberga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *