Fredag med drinkar

Förra fredagen var det underbart väder och vi hade bokat in att ses hemma hos Victoria, för att bjuda varandra på en drink. Det var Sofia, Emelie, Victoria och jag. Vi började med ett glas bubbel på terassen i solen, så härligt efter en lång vecka.

Vi startade med Victorias drink, en drink med gurka och kiwi. Lite syrlig i smaken och supergod. Så söt med den lilla torkade kiwiskivan ovanpå. Utgår från att receptet på denna kommer på matplatsen.net inom en snar framtid.

Varje gång vi ses ska det tas en bild ihop, det blir ofta många bilder. Sen väljer vi sällan samma som favoritbild. Sen är det nån som inte kan stå still och ska ställa sig framför alla andra, typiskt mig. Vill alltid stå längst fram.

Vi åt middag på uteplatsen en trappa ner, vi hade beställt en avsmakningsmeny med libanesisk mat. Vissa röror var goda, jag som inte alltid gillar lamm tyckte det var gott. Sen var det några rätter som jag inte alls gillade, nån paj med vinblad i var inte god. Kul att prova nått nytt och annat ibland även om det inte alltid blir en ny favorit.

Efter maten var det dags för min drink, Frusen ananasmargarita. Den blev som en dessert efter maten. Denna kommer jag absolut göra igen, älskar ananas så detta var helt i min smak. Sommaren är lång, så några olika smaker ska man väl hinna med. Såg en frusen, mixad med aperol igår som jag ska prova en solig dag.

Vi skyndade tillbaka uppe på terassen för att se solen gå ner över taken.

Beställde kläder till Ella för nån vecka sen från Zara, och skor kan man ju inte ha för många 😉 så jag fynda de här snygga. Tänkte att klacken skulle vara allt för hög men inte alls. Får väl se hur länge jag får ha kvar dem…

Fina Emelie som gick hem och fixa sin drink,vi bor så nära. Sen gick hon med myrsteg tillbaka för att inte spilla en enda droppe. Snygga drinkar med smak av rosvatten, det har jag sett som smaksättare i olika bakverk men inte provat i en drink innan.

Frisk smak på den röda fina hallon och rosdrinken, smakade precis som man tänker att en ros smakar.

Sofias drink med ananasbacardi fick avsluta dinkkvällen. Sockerfri men ändå söt i smaken, och en bra avslutning. Det var Åses recept som Sofia letat upp.

Tiden springer verkligen iväg när vi ses, alltid så mysigt och trevligt. Vi får se vad som händer nästa gång vi ska ses.

Lördag idag och rätt soligt, barnen badar och måsarna skriker. Juni är en månad då mycket ska avslutas, barnens födelsedagar ska planeras och sen har vi även högtiden midsommar. Idag får bli en dag för planering och fix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *