Hello Fresh

Inlägget innehåller annonslänkar för Hello fresh

Här hemma hos oss är det en del aktiviteter i vekorna, sen är det jobb och skola som för många andra. Det är så lätt när jag hamnar i tidsnöd att det alltid blir samma rätter. Man vill ha så lite gnäll och friktion som möjligt hemma kring maten. Samtidigt vill jag prova nya rätter. Så nu gjorde jag slag i saken och beställde mat från Hello Fresh som jag länge velat prova.

Jag valde tre rätter, de finns ett förslag i paketet som man lätt byter ut i appen om någon inte kulle passa just oss. Sen får man hem en låda med all mat till dörren, supersmidigt.

Det är tydliga recept med steg för steg. Många ingredienser kommer dessutom uppmätta så det är bara att börja laga.

Vi provade som första rätt Krispig barbecuekyckling. Vi gillade den allihop Jag, Johan och Eddie som i vanliga fall inte äter kyckling.

Vill man prova Hello Fresh så kan ni nu spara upp till 965 kr på de fyra första boxarna. Gäller endast nya kunder. Klicka här och ange koden HELLOAFF965 vid beställning.

Jätteroligt med nya smaker, idag har vi lagat rätt nummer två med strimlad fläskkotlett och båda barnen åt. Sånt här ris tycker jag om, bra betyg.

Hoppas på samma entusiasm även framöver till de nya rätterna. Så skönt att menyn för några dagar redan är klara inför kommande vecka.

Ha en bra söndagkväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *