Kvarteret & co

När man sitter och kollar igenom alla bilder man tar så minns man alla roliga saker man gjort. Det är själva anledningen till att jag började med denna blogg. För att skapa en minnesbank för mig själv. En sån mysig kväll för nån vecka sen var när vi cyklade upp på stan, firade ölens dag med en öl på ölhallen och därefter middag på kvarteret & co.

Just den här kvällen var det väldigt lite folk på stan även om det var en fin kväll. Det var fortfarande varmt och soligt men många hade nog gått på semester och lämnat stan.

Johan och jag delade på en tallrik med tunnbrödschips toppad med västerbottencreme, tångkaviar och grönt som jag skulle säga är dill och persilja men säg inget till Johan. Det var ett ordentligt fat som räcker till flera. Eddie fick ett eget fat med tunnbrödschips utan pålägg.

Jag beställde sen en sommartallrik med ljummen sallad på delikatesspotatis
och sommarens primörer, örtdressing, salladsost och valde friterad halloumi med tzatziki. Det fanns flera olika alternativ som kyckling eller lax. Det här var precis vad jag var sugen på denna varma dag.

Johan beställde en nattbakad Rostas som serverades med triss i lök, friterad
delikatesspotatis, tomatsallad och bearnaise. Han var supernöjd med sitt val.

Freddie var med och övade på att vara i stadsmiljö. Ja det gick superbra, många restauranger tillåter hund ute men även inne, så det kommer bli fler besök på resturang framöver. Han la sig tillrätta under bordet och sov lugnt och skönt.

Eddie beställde hamburgare och pommes på barnmenyn, men då han var hungrig gjorde de burgaren lite större än en barnburgare. Supertrevlig personal som var hjälpsamma och fixade under kvällen. Till efterrätt valde Eddie en sommar swiss, klassiskt maräng, glass och jordgubbar, alltid gott.

Det var blomlådor mitt på bordet som gjorde bilderna extra snygga.

När vi ätit färdigt cyklade vi hem genom sommarörebro. Freddie åker så snällt i cykelkorgen. Johan fick tips av Åse som köpt en korg till Alfons som var täkt även över. Den kunde även monteras på pakethållaren vilket kan vara smidigt då sitter de lite skyddade bakom den som cyklar.

En fin sommarkväll i juli på Kvarteret & co.

Nu är jag snart ikapp med mina minnen men några till blir det innan jag är på dagens upplevelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *