Dagens klädkod

Dag två började med fotbollsmatch, vi hade en dröm om att få kolla på tv på resturang men det blev tyvärr ipad, så blir det ibland. Tjejerna vann och det är det viktiga. På kvällen hade vi visst en klädkod, papporna och döttrarna matchade snyggt.

Vi gick till PACU och åt pasta i stora lass. Gäller att ladda så man orkar hålla tempot på allt vi hittar på.

Tänk om några dagar börjar de gymnasiet, känns galet var ju nyss man gick där själv hahaha.

Eddie hade sina solceller med sig som han fick i födelsedagspresent till stranden så han alltid kunde ladda. Fläkten var rätt skön att kunna använda i värmen.

När vi kom hem från stranden gick vi vuxna till affären eller till tre affärer. Vi börja handla på Mercadona, Victoria och jag tog en språngmarch till svenska butiken för att komma fram då de drog ner och stängde, så det blev även ett besök på Consum på denna shoppingtur. Korv med bröd och bubbel till middag, så skönt att kunna ta en sån hemma kväll ibland på balkongen.

Dag fyra tränade vi framför tv, (återkommande aktivitet på resan) och gick långpromenad och kolla in nybyggen och fåglar. Varje gång vi är nere och hälsar på drömmer vi om att kunna bo här nere. Vi skojar om att vi ska gå med rullator ihop när vi är gamla och handla.

Efter promenaden då barnen hade vaknat tog vi bussen till La Zenia och hade en eftermiddag med shopping. Tjejerna var nog mest exalterade.

En stärkande hamburgare till lunch startade vi med. Eddie som sällan kan beställa milkshake var rätt nöjd med sitt val av oreomilkshake.

Vi vuxna tog en lugn stund i skuggan i shoppingen med en öl och en sangria. Jag köpte jeans och en tröja som ska användas här hemma i höst. I värmen ville jag bara köpa sommarkläder men fick hejda mig då jag visste att de dagarna snart var slut.

När alla var nöjda tog vi taxi hem, vår taxichaufför utnyttja varje parkering och bakgata som fanns tror jag så min och Victorias taxi kom fram innan de andra som lämna La Zenia före oss.

Sen var det bara att snygga till sig för middag, en middag vi längtat efter att prova i flera år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *