Sunset beach

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Arket

En resturang som vi pratat om att gå till varje gång vi hälsat på i Casa Riis är Sunset beach. Vi har sagt att vi sak prova deras hummermeny som jag trodde serverades till lunch, så var det inte. Den serveras hela dagen men endast på fredagar.

Fredagkväll och stranden var full av folk som badade, åt och bara hängde.

Stiliga som få och så redo för hummerfredag. Min klänning hittar ni här. Finns massa fint kvar på rean fortfarande.

Mina bästa <3

Min bästa Ella som blivit en liten vuxen, märkligt att det gått så fort men samtidigt så roligt. Älskar att tjejerna fortfarande åtminstone ibland vill hänga ihop med oss i vår extrastora familj.

Vårat bord var upptaget när vi kom, tydligen hade de innan varit sena så de satt och åt dessert.

Killarna som sällan är missnöjda utan alltid hittar det bra i en situation.

En fördrink medans vi vänta på att de skulle ånga hummer nr ett. Det var en med basilika, smakade nästan nyttigt.

Den första hummern kom in den serverades på en bädd av sallad, jättegod.

Eddie beställde hamburgare, en av de bästa han ätit sa han. Det är bra betyg så jag smaka en tugga, den var jättegod, brödet var superfrasigt.

Hummer rätt två var en hummersoppa som man fick en skål grädde till att hälla över lite snyggt. Jag hoppade över den för att inte reta magen. Soppan var god ändå.

Barnen åt efterrätt medans vi väntade på hummerrätt tre. Ögonen på Eddie när hans glass kom in med godis på. Han har inte ätit godis sen nyår. Han peta godiset till sidan och åt glassen. Ella ville beställa flamberade Crêpe Suzette men det fick hon inte då de flamberas i sprit. Så det fick bli crêpe chokladsås.

Olivia beställde en macaronefterrätt som var superfin.

Sista hummern fick man välja om man ville ha grillad med smör och örter eller om man ville ha gratinerad tror jag. Vi valde alla grillad och det var ett bra val, det här var den bästa på hela menyn. Supergod.

Efter maten tog vi en kaffe och en cavasorbet, även här hade de mixat ner basilika.

Så glad att vi äntligen fick prova hummermenyn och var så glad att den serverades på kvällen och inte till lunch den här gången. Vi var så mätta efteråt, så efter ett kort stopp hos Vasil för att kolla på folk som var ute och promenerade mitt i natten, gick vi hem och sov gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *