Ny hall

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för elon.

För ett par år sen byggde jag hallmöblerna till vår hall. Det var massa sittplats och krokar för små söta väskor och jackor som barnen hade då.

Med tiden ändras behoven kan man säga, sittplatsen användes inte det var bara nått man ställde väskan och slängde jackan på.

Det var helt enkelt dags att göra om hallen.

Innan vi börja röja ut allt var det kaos. Så mycket saker och allt synligt. Katastrof när man ser det såhär på bild.

Tömt och rensat, bara att börja om från början.

När vi var klara så kändes hallen så mycket mysigare. Mindre kaos och mer ordning.

En liten laddbar lampa gör ljuset i hallen extra fint. Lampan hittar ni här.

Extra krokar när det kommer besök, dessa ska inte fyllas alla dagar i veckan därför är de inte så stora.

Vi satte upp måttbeställda spegeldörrar som gömmer alla jackor och skor i familjen. Att det är speglar gör att det känns större och praktiskt när man vill behöver spegla sig. Vi beställde våra dörrar hos elon, klicka här för att komma till katalogen.

Men varför tar du kort på mig? ser det ut som Freddie tänker <3 Han är det finaste i hela hallen, lite som att vi valde färg efter honom på allt.

Så nöjd md den nya hallen. Byrån kommer från IKEA. akustikpanelerna köpte vi på Bauhaus. När vi ändå var igång satte vi upp ett par paneler i köket också. Jag tycker det knyter ihop rummen fint.

När det är ordning och reda runt omkring mig mår jag så mycket bättre. Kanske inte är helt ovanligt. Det här blev så bra, riktig måbra känsla när vi var klara.

4 reaktioner till “Ny hall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *