Skanshof

Innlägget innehåller reklam genom annonslänkar

En helg i Göteborg med Janne och Johanna är alltid en bra ide. Vi bokade bord på Skanshof som låg bara en liten promenad hemifrån dom. Planen först var att mötas upp på en drink ute nån stans men vi valde istället att mötas upp hemma hos dem i deras fina lägenhet på Linné. Det blev så trevligt, bubbel och babbel innan vi gick till Skanshof.

Denna väskan har burit allt i vått och torrt, den är med på alla resor. Den kanske har sett bättre dagar utseendemässigt men kan inte ställa bort den. På kvällen tog jag en mindre väska med mig ut.

En ny vårjacka fick följa med till Göteborg, så fint med ljusare nu till våren. Även om jag fortfarande har mycket svart i min garderob. Vill ha mycket nya kläder nu till våren. Jackan och massa annat fint finns här, just nu får man 25% på sin beställning.

Ett glas bubbel på hotellet i solen innan vi gick iväg. När solen kommer fram blir man så glad.

När vi kom till Skanshof var det mycket folk och liv och rörelse. Magiskt på sommaren berätta Johanna då man även kan sitta på uteserveringen på taket.

Sen maten, herregud vad gott det var. Jag tog en Öjeby Toast med kräftor, Västerbottensost, akvavitmajonnäs, kummin, dill, toast, löjrom. Supergod.

Löjrom är alltid gott också.

Till huvudrätt valde jag gratinerad halv hummer med chili, vitlök och örter, grillad citron, pommes frites, aioli. Den var helt perfekt. Pommesen till, åt jag upp vart enda ett. De var nog de bästa pommes jag ätit.

Johan och Johanna valde grillad entrecôte, rödvinssås, tomat- och löksallad, sauce bearnaise, pommes frites. Det var också en höjdarrätt.

Jannes pasta Gamberetti med gambas, chili, vitlök, parmesan, persilja ser ut som en pasta i min smak. Han var supernöjd.

Så trevlig runt bordet, och så god mat. Servicen var perfekt, älskar när man får bra hjälp vid bordet.

Vi valde att ta en drink till efterrätt den här gången. Glasögon lånades ut runt bordet. Tycker de passade fint på Johanna.

En av mina favoritdrinkar såhär.

Stiliga herrar vid bordet hade vi.

Tillbaka i hissen på hotellet och somna i hyfsad tid ändå. Lördagen var full med aktiviteter så bra med sömn.

Vilken bra resturang, bra mat och perfekt service. Sällskapet var ändå det bäst <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *