Ostron, hockey, Karlatornet och melodifestivalen

Lördag i Göteborg, vi startade dagen med frukost på hotellet. Vi bodde på Scandic Göteborg Central, det ligger nära tågstationen som passar oss perfekt denna gången.

Min tallrik på hotellfrukost ser ofta väldigt lika ut. Mycket gult är det ofta. Här fanns det lite ”pynt” torkad gräslök vid äggröran och rödbetsgroddar vid pålägget så här fanns det fler färger på min tallrik.

Vi hade ett rum i ett hörn så utsikt åt flera håll.

Vi mötte upp Johanna och Janne på Lorensbergs Fisk & Bar. Ett dussin ostron och en flaska bubbel för fyra. Ostronen var så fina, goda och stora. Lokalen var fin och de har massa goda skaldjur på menyn.

Dagens nästa stopp var Scandinavium och Hockey stod på schemat. Massa mål och en spännande match bjöds vi på. Till Göteborgarnas stora glädje blev det vinst, på straffar.

Därefter åkte vi till Karlatornet, Vilken cool byggnad. Svårt att fånga hur högt det är. Hela tornet är inte klart, bygghissarna är kvar och flera våningar är inte inflyttade än.

Utsikten är helt magisk, det går inte att sluta titta. Det är som att vara i New York och dess höga byggnader.

Kolla på utsikten och himlen!

Så fint i lägenheten, kan förstå att de trivs här.

Johanna hade fixat så mycket gott, plock för alla. Det kokades även en helt fantastisk pasta som serverades med riven ost och tryffel.

Som sagt utsikten, med ett glas gott bubbel behövs ingen tv i lägenheten.

Nu ville vi kolla på finalen av melodifestivalen så då gick vi till biorummet som finns att boka i Karlatornet, mysigt att kunna sitta där och kolla på det ihop. Johanna har skrivit och lagt upp bilder här. Så spännande det blev innan det var klart. Marcus och Martinus blir bra representanter i Eurovison i Malmö.

En fantastisk helg i Göteborg med Janne och Johannna. Nästa gång är ni välkomna till oss, vi har inget torn men det löser sig säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *