Johannas fina klänningar

Inlägget innehåller annonslänkar för Cellbes

I onsdags satte jag mig på tåget och åkte ner till Göteborg. Johanna hade bjudit in till lanseringen av sin klänningskollektion tillsammans med Cellbes. Alla klänningar hittar ni här.

Jag mötte upp Åse, Malin och Samone på tågstationen, ett gäng kvinnor med massa bra energi. Därefter gick vi över stan till Bellora där vi skulle bo och la in väskorna, sen till Joe Farelli’s för lunch.

Samone och Malin åt denna magiska Crispy gnocchi med burrata, pesto och pinjenötter, ruccola och parmesanost. Alltså denna var så god, nästa gång tar jag lätt denna, även om min mat också var god.

Pastan med gambas och min tonfisksallad var också jättegoda.

En snabb dusch på rummet och sen var det piff och styling, lyxigt att ha ett helt team med sig.

Stiliga som få gick vi ner till eventet. Så många coola och snygga kvinnor i samma lokal. Detta ger så mycket bra kraft och energi.

Mina favoritbyxor är också från Cellbes så de passade ju fint denna kväll. Köpte de en gång av Victoria men gillar de så mycket att jag köpte ett par nya nyss. Bra pris just nu. Kolla här.

Johannas klänningar finns för alla och storlekarna inkluderar många. Vi fick en genomgång av samarbetet och hur klänningarna tagits fram. Väldigt intressant att även få historien bakom både klänningarna och Cellbes som företag.

Lånat ett par bilder av Åse, Malin och Samone när de provar och klämmer och känner på klänningarna. Tur man umgås med proffs som får med allt på bild. Det var så lyxigt att man fick välja en klänning ur kollektionen och då vill man göra ett bra val.

Gå in och kolla på alla klänningar här, den orange vill man ha nu när man känner att sommaren är på ingång, så härlig färgklick.

Vilket gäng, minns inte när jag skratta så mycket sist.

Efter eventet gick vi ner i restaurangen på hotellet och beställde in en drink medans vi planerade en pizzabuffé till vårt bord. Där även fina Åza var med. Så kul med nya bekantskaper.

God mat och härliga kvinnor vid bordet. Det blev en sen kväll men det var det värt.

Tack Johanna för att jag fick vara med, så roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *