små plock

Jag provade att våffla potatisbullar i vintras och det blev små förrätter. Den när gången har jag våfflat potatis kroketter från Ica, de blev perfekta små mumsbitar.

Jag tinade de frusna potatiskroketterna 30 sek i micron. Därefter la jag de alltså i ett varmt våffeljärn och klämde ihop tills lampan lyste grönt och de var klara. Jag toppade några med löjrom, smetana, rödlök och lite dill. Sen toppade jag några med rårörda lingon, de tyckte Eddie var jättegoda.

Sen finns det ett annat förplock som nästan alltid finns med när vi gör sånt här. Det är krustader fyllda med mjukost, hot jalapeno mjukost är en favorit, en annan favorit är brieost på tub. Enkelt och så gott. Några med brieost toppade jag på samma sätt som de våfflade potatis kroketterna med löjrom, smetana, rödlök och dill.

Kan man ha för många pioner? Jag tror inte det, bäste vore om man skulle kunna ha olika som blommade efter varandra så man hade fina blommor längre. Är det nån som vet en sort som blommar lite senare jag kan komplettera med??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *