Skaldjur på hamnkrogen

Vilken helg vi haft, fint väder precis när det behövdes. I fredags cyklade vi ner till hamnkrogen för en skaldjursmiddag.

Mamma det är tuffare att ha hjälm än inte säger Eddie. Klart man är tuff.

Skaldjuren var fina och jättegoda i smaken. Precis allt man behöver fanns på bordet. Räkor, havskräftor, hummerklor, röda kräftor, paj, aioli, melon, bröd och smör. Bra uppstyrt och tydliga regler runt allt.

Vi satt och skalade och åt tills vi var precis lagom mätta, eller bara en kräfta till. Det är ju så gott med fina skaldjur.

Killarn åt inte skaldjur utan beställde på menyn. Fisch & chips eller pannkaka fanns det i barnportion. Eddie beställde hamburgare med endast gurka, han var jättenöjd, vi talade inte om det gröna som fanns på pommesen. Annars är det lite onödigt med grönt när man beställer till ett barn och skulle kunna bli katastrof men den här gången gick det bra.

Glada killar som hängde med oss på kvällen. Tjejerna var hemma och hade överraskningskväll för Olivia med mat, film och tårta.

Det går också att beställa glass på Båt -Björns glass bredvid hamnkrogen och äta på restaurangen. Min mjukglass med saltlakrits var så god. Glass, ett glas bubbel och fina vänner i solnedgången det är livet det.

Avslutade kvällen med kortspel, vad gör man när man möts av detta motstånd?

Eller då man kollar korten och har tre ess? Plötsligt händer det….eller nej det gör det ju inte 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *